Email: info@forditjuk.hu | telefon: +36 30 546 0396 | 0-24 órás telefon ügyelet, hétvégén is!!!
Címünk: 1149 Budapest, Pillangó Park 14/A | fióktelep: 2400 Dunaújváros, Bocskai I. u. 7/A fszt. 2.

HUEN

Email: info@forditjuk.hu
telefon: +36 30 546 0396
0-24 órás telefon ügyelet, hétvégén is!
Címünk: 1149 Budapest, Pillangó Park 14/A
telefon: 2400 Dunaújváros, Bocskai I. u. 7/A fsz. 2.

HUEN

 • Fordításra van szüksége?

Felkészítés külföldi üzletkötésre

 

Kinek ajánljuk ezt az angol tanfolyamot?

 • Ezt a szolgáltatásunkat azoknak ajánljuk, akik vállalkozásukat külföldi piacokra is ki szeretnék terjeszteni vagy eredeti szakmájukban, illetve hivatásukban szeretnének külföldön dolgozni, és nem akarják, hogy nyelvi hiányosságaik vagy bizonytalanságaik miatt alacsonyabb szintű munkát kelljen, jóval kevesebb fizetésért elvállalniuk.
 • Természetesen azok vannak a legnehezebb helyzetben, akik még nem vagy csak éppen alapfokon beszélik az idegen nyelvet, családi vagy anyagi körülményeik miatt mégis arra kényszerülnek, hogy külföldön vállaljanak munkát.
 • Nekik a kiutazás előtt segítünk egy személyre szabott, úgynevezett túlélő csomagot összeállítani és begyakorolni a leendő munkájukhoz, valamint a hivatalos és a mindennapi ügyek intézéséhez szükséges szavakból és kifejezésekből.

 

 • Aloldal kép szolgáltatások

 

Hatékony nyelvi felkészítésünk szokásos menete:

 • Összegyűjtjük és begyakoroljuk a választott külföldi munkához szükséges szakkifejezéseket és a hivatalos ügyek intézéséhez, illetve a mindennapi élethez nélkülözhetetlen szófordulatokat.
 • Együtt elolvassuk, lefordítjuk és kiszótározzuk a tanulmányaihoz vagy a munkájához szükséges szakcikkeket, amelyeket akár Ön is kiválaszthat saját maga számára.
 • Segítünk expressz sebességgel betömni nyelvtani tudásában azokat a lyukakat, amelyek miatt eddig nem tudta vagy nem merte könnyedén felépíteni mondatait.
 • Eredeti angol nyelvű hanganyagokat hallgatunk, illetve videókat nézünk és gyakorolunk, hiszen az idegen nyelven való kommunikáció alapfeltétele, hogy először megértse az Önhöz intézett kérdéseket.
 • Azt is fontosnak tartjuk, hogy Önt jól értsék külföldi főnökei és munkatársai, ezért gyakoroljuk a kiejtést, és kijavítjuk azokat a rossz beidegződéseket, úgynevezett "fosszilis" hibákat, amelyek irritálhatják anyanyelvű vagy az idegen nyelvet magas szinten beszélő partnerét.
 • Ha Ön külföldön nehéz nyelvi szituáció előtt áll (pl.: hivatalos ügy intézése, reklamáció, értekezleten való felszólalás, prezentáció tartása, nehéz dialektust  beszélő partner megértése, hivatalos ügyben való telefonálás, stb.) szívesen felkészítjük előtte a konkrét, egyedi szituációra, amit többször is "elpróbálunk" Önnel, annak érdekében, hogy kellő magabiztosságra tehessen szert.

 

Már konkrét ajánlatot kapott külföldről, de még nem tud angolul vagy meglévő nyelvtudásában nem eléggé biztos?

Online angol tanfolyamunkkal külföldről is tudja nyelvtudását fejleszteni, Skype, Zoom, Viber, Face Time vagy mobil telefon segítségével. 

 

 • Aloldal kép előnyök

 

Miért velünk készüljön?

 • Már külföldön dolgozó eddigi ügyfeleink visszajelzései azt mutatják, hogy a hosszú évek alatt tőlük, illetve a gyakorlatban interjúztató HR-os szakemberektől begyűjtött állás interjús kérdés, kompetencia teszt és esettanulmány gyűjteményünk segítségével gyorsan, célirányosan és hatékonyan tudtak felkészülni állásinterjúikra.
 • A MET-nél azt is vállaljuk, hogy hivatalos formában lefordítjuk bizonyítványait, illetve diplomáit, valamint segítünk Önnek megírni és lefordítani önéletrajzát, pályázatát, illetve motivációs levelét. Mindezt abban a formában, hogy az adott ország bevett szokásaihoz teljes mértékben alkalmazkodjon.
 • Olyan képet alakítunk ki Önről, amely alapján a hasonló adottságú jelentkezők közül nagy valószínűséggel Önt fogják választani.
 • Természetesen minden felkészítési formáról hivatalos, ÁFA-mentes, számlát adunk, igény szerint készpénzes vagy átutalásos formában.

 

 • Aloldal kép előnyök

 

Áraink:

Az árak magukban foglalják szóbeli felkészítése során idegen nyelvű önéletrajzának, pályázatának, illetve motivációs levelének összeállításához nyújtott segítségünket.

  Online felkészítés
Egyéni 5000 Ft./fő/45 perc
Kiscsoportos: 3000 Ft./fő/45 perc

Meglévő bizonyítványainak, illetve diplomáinak vagy egyéb hivatalos okmányainak (pl. erkölcsi bizonyítvány, születési anyakönyvi kivonat) fordítására lent kérhet egyedi árajánlatot. Papír alapon meglévő hivatalos dokumentumainak fordítását is vállaljuk.

Azonnali információért bármikor hívhat bennünket a következő telefonszámon:
+36 30 546 0396(0-24 órás telefon ügyelet, hétvégén is!)

Minden személyes adatot és szöveget szigorúan bizalmasan kezelünk. A fordításra nem kerülő szövegeket töröljük. 
A nyelvoktatásról, valamint az elkészült fordításokról és lektorálásokról e-mailben hivatalos, sorszámozott számlát küldünk, a számlázz.hu rendszerén keresztül, amely banki átutalással fizetendő.
Árainkat ÁFA nem terheli.

KAPCSOLATFELVÉTEL  vagy ÁRAJÁNLATKÉRÉS: FORDÍTÁSRA NYELVOKTATÁSRA