Email: info@forditjuk.hu | telefon: +36 30 546 0396 | 0-24 órás telefon ügyelet, hétvégén is!!!
Címünk: 1149 Budapest, Pillangó Park 14/A | fióktelep: 2400 Dunaújváros, Bocskai I. u. 7/A fszt. 2.

HUEN

Email: info@forditjuk.hu
telefon: +36 30 546 0396
0-24 órás telefon ügyelet, hétvégén is!
Címünk: 1149 Budapest, Pillangó Park 14/A
telefon: 2400 Dunaújváros, Bocskai I. u. 7/A fsz. 2.

HUEN

MIÉRT A MET-ET VÁLASSZA?

Amikor 1998-ban MET Kft. néven megalapítottuk vállalkozásunkat, már névválasztásunkkal is az volt a célunk, hogy találkozási pontot biztosítsunk ügyfeleink igényei és az általunk kínált fordítás, lektorálás illetve nyelvoktatás között.

Minden fordítás, lektorálás és nyelvtanfolyam során a lehető legkedvezőbb ár-érték arányt biztosítjuk megrendelőink számára - a sürgős munkák esetén is felár nélkül - gyorsan és hatékonyan, a határidőket mindig betartva, alkalmazkodunk ügyfeleink időbeosztásához.

Ennek érdekében többéves gyakorlattal rendelkező, diplomás fordítókat, szakfordítókat, lektorokat és nyelvtanárokat alkalmazunk, akik szakmai elkötelezettségükkel, dinamikus hozzáállásukkal és precíz, az előzetesen egyeztetett időpontokat pontosan betartó munkavégzésükkel járulnak hozzá vállalkozásunk sikeréhez.

A MET Fordítóirodában pontosan, az eredeti formátumot megtartva fordítunk. Mielőtt az elkészült fordítást elküldjük a megrendelőnek, mindig újra összeolvassuk az eredeti (forrásnyelvi) szöveggel, majd elvégezzük rajta a helyesírás ellenőrzést.

Garantáljuk, hogy az általunk készített fordítás vagy lektorált szöveg tartalma és stílusa teljes mértékben meg fog egyezni az ügyfelek által küldött szövegével.

Mindebben nagy segítségünkre vannak fejlett technikai eszközeink, pl.: Memoq CAT eszköz, saját szószedeteink szakterületek szerinti bontásban, olyan nemzetközi szinten elismert digitális szótárak mint a My Memory, a Glosbe vagy a Linguee.

Nyelvtanításunkat digitalizált tanítási és nyelvvizsgára felkészítő anyagaink, a Skype, a Viber, a Facetime és a Quizlet, valamint folyamatos önképzésünk konferenciák, tanfolyamok és az internet segítségével tartjuk magas színvonalon.

A legnagyobb elismerés számunkra, hogy azokból, akik egyszer már igénybe vették fordítói vagy lektorálási szolgáltatásainkat szinte kivétel nélkül visszatérő ügyfeleink lettek. Miután meggyőződtek róla, hogy fordításuknál a lehető legnagyobb gondossággal és titoktartással jártunk el, következő alkalommal ismét minket választottak.

Ugyanilyen fontosnak tartjuk azt, hogy tanulóink eredményesen teljesítik doktori védésüket vagy nyelvvizsgájukat; illetve az angol nyelvű állásinterjúra való felkészítésünk után megkapják a vágyott pozíciót, és az idegen nyelvű munkavégzés során is sikeresen helytállnak új munkahelyükön, akár Magyarországon vagy külföldön.

Többek között, van már marketing igazgatónk és luxus ingatlanokra szakosodott jogászunk az Egyesült Államokban, építészünk Németországban és Svájcban, top menedzser közgazdászunk Svájcban, altató orvosunk Írországban, és Angliában is gond nélkül el tudnánk menni "saját" fogorvosunkhoz ha hirtelen szükségünk lenne rá.

Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink nagy része később barátainak, munkatársainak és ismerőseinek is jó szívvel ajánlja, hogy ők is velünk fordíttassanak vagy nálunk tanuljanak.

Azonnali információért bármikor hívhat bennünket a következő telefonszámon:
+36 30 546 0396(0-24 órás telefon ügyelet, hétvégén is!)

Minden személyes adatot és szöveget szigorúan bizalmasan kezelünk. A fordításra nem kerülő szövegeket töröljük. 
A nyelvoktatásról, valamint az elkészült fordításokról és lektorálásokról e-mailben hivatalos, sorszámozott számlát küldünk, a számlázz.hu rendszerén keresztül, amely banki átutalással fizetendő.
Árainkat ÁFA nem terheli.

KAPCSOLATFELVÉTEL  vagy ÁRAJÁNLATKÉRÉS: FORDÍTÁSRA NYELVOKTATÁSRA