Email: info@forditjuk.hu | telefon: +36 30 546 0396 | 0-24 órás telefon ügyelet, hétvégén is!!!
Címünk: 1149 Budapest, Pillangó Park 14/A | fióktelep: 2400 Dunaújváros, Bocskai I. u. 7/A fszt. 2.

HUEN

Email: info@forditjuk.hu
telefon: +36 30 546 0396
0-24 órás telefon ügyelet, hétvégén is!
Címünk: 1149 Budapest, Pillangó Park 14/A
telefon: 2400 Dunaújváros, Bocskai I. u. 7/A fsz. 2.

HUEN

 • Forditjuk Leiras

A fordítói titoktartásról

A MET Fordítóirodánál mivel garantáljuk adatainak, fordítandó szövegének és fordításunknak biztonságát?

Minden nekünk küldött adatra, szövegre és fordításainkra titoktartást vállalunk. Ez a kötelezettségvállalásunk 3 pilléren nyugszik:

1; műszaki feltételek

2; jogi biztosíték

3; emberi tényezők

Garantált titoktartásunk műszaki feltételeiről

 • A weboldalunk kapcsolattartási, illetve ajánlatkérési űrlapján Ön által megadott adatok feltöltött szövegével együtt egyenesen domaines email fiókunkba érkeznek be, amely SSL tanúsítvánnyal rendelkezik.
 • Tehát adatai vagy szövege még véletlenül sem kerülhet ki a weboldalra, az internetre, vagy illetéktelen kezekbe.
 • A MET Fordítóiroda weboldalát és domaines email fiókját a Webdigital legmodernebb cPaneles szerveréről működtetjük. 
 • A weboldal és a szerver közötti kapcsolat titkosítva van, ezáltal illetéktelenek nem tudják ellopni sem az Ön által beírt adatokat sem pedig elküldött szöveget.
 • Ezt ellenőrizni is tudja: az SSL tanúsítványt bizonyítja, hogy a megnyitott weboldal feletti böngésző sávban a https://www.forditjuk.hu/hu/  előtt egy fekete lakatot talál.
 • Amikor az egérrel rákattint, a lenyíló ablakban megjelenik, hogy a kapcsolat biztonságos.

Mi is az az SSL tanúsítvány?

 • Egy titkosítási protokoll, amely a weboldal és a látogató közötti adatkapcsolatot titkosítja.
 • SSL tanúsítványunk garantálja, hogy sem a begépelt adatokat, sem pedig a feltöltött szövegeket, illetve az címeinkhez tartozó egyedi felhasználóneveket vagy jelszavakat nem lehet lehallgatni. Ez utóbbiakat mindig újra be kell gépelnünk, amikor belépünk az email fiókba.
 • Felhasználóneveinket és jelszavainkat csak az irodában dolgozó projekt menedzser kollégáink ismerik, ezeket sem a fordítóinknak, sem pedig ügyfeleinknek nem adjuk tovább.
 • A MET Fordítóiroda minden számítógépe, beleértve a laptopokat is, tűzfallal és vírusirtóval védett. Ezen kívül a Webdigital már magára a cPaneles szerverre is egyedi SPAM szűrést biztosít.

Titoktartásunk jogi biztosítékai

Céges szinten a MET Fordítóirodának a Webdigital-t működtető ICON MÉDIA Kft.-vel hivatalos, írott titoktartási megállapodása van.

Ezen kívül minden fordítónkkal egyedi titoktartási megállapodást kötöttünk, amelynek szövegét itt olvashatja:  Titoktartási szerződés

Emberi tényezők a titoktartás garantálásához

 • Szakképzett fordítóink tanulmányai kiterjedtek a fordítás jogi hátterére is. Így tudatában vannak annak, hogy a fordítás felelősségteljes tevékenység. Az ügyfelek által ránk bízott szövegek tartalma tehát számunkra is különleges fontossággal bír.
 • Magánlevek, leletek és egyéb orvosi dokumentumok, polgári peres és egyéb hivatalos iratok, igazolások, bizonyítványok, szerződések, illetve céges beszámolók, megállapodások, cégbírósági okiratok, termék leírások, műszaki tesztek, stb. fordítása során egyaránt fontos, hogy azok szövege, különös tekintettel a bennük található személyes vagy céges adatokra, ne kerüljön illetéktelen kezekbe.
 • Bizonyos szövegfajtáknál, például marketinges megjelenések (weboldalak, Facebook és blog bejegyzések), műszaki, különösen a szabadalmi leírások, pályázatok, újságcikkek esetén a szöveg elvesztené értékét, ha fordítás közben abból bármi kiszivárogna.
 • Ezzel megrendelőink számára jelentős anyagi, erkölcsi és presztízs veszteséget okoznánk, illetve megsértenénk vállalkozásuk jó hírnevét, így fordítóink titoktartási kötelezettségüket nagyon komolyan veszik, és azt maximálisan betartják.

Összegezve tehát elmondhatjuk, hogy a MET Fordítóirodánál megteremtettük, és folyamatosan felügyeljük az ügyfelek szövegeire és adataira vonatkozó titoktartás műszaki, jogi és személyi feltételeit.

Azonnali információért bármikor hívhat bennünket a következő telefonszámon:
+36 30 546 0396(0-24 órás telefon ügyelet, hétvégén is!)

Minden személyes adatot és szöveget szigorúan bizalmasan kezelünk. A fordításra nem kerülő szövegeket töröljük. 
A nyelvoktatásról, valamint az elkészült fordításokról és lektorálásokról e-mailben hivatalos, sorszámozott számlát küldünk, a számlázz.hu rendszerén keresztül, amely banki átutalással fizetendő.
Árainkat ÁFA nem terheli.

KAPCSOLATFELVÉTEL  vagy ÁRAJÁNLATKÉRÉS: FORDÍTÁSRA NYELVOKTATÁSRA